Over Edwin Wildeman

Mijn naam is Edwin Wildeman en werk sinds 1984 als kok. Mijn loopbaan ben ik gestart bij restaurant La Provence in Driebergen. Vervolgens liep ik stage bij ’t Paviljoen in Rhenen, kasteel ’t Kerckebosch in Zeist, de Wilgenplas in Maarssen en de Hoefslag in Bosch en Duin.
Na mijn opleiding heb ik 8,5 jaar bij La Provence in Driebergen gewerkt. Na al deze jaren in de horeca vond ik het tijd om mij verder te ontplooien en ben ik gestart met mijn studie HBO
consumptieve technieken 2de graads en ben hier in 2001 in afgestudeerd. Toen was de tijd rijp om mijn kookstudio te starten. Eerst in Bunnik, vervolgens in Nieuwegein en later in mijn woonplaats Driebergen. Naast deze werkzaamheden geef ik ook nog kooklessen in het regulier onderwijs. Sinds 2013 Kok aan Huis gaan doen waar erg veel belangstelling voor is.